Ring til os på 27 59 54 57

PÅLIDELIG OG OMHYGGELIG HAVEMAND

Vi tilbyder alle former for haveservice for private haveejere

VI HJÆLPER DIG IGENNEM DET HELE

Er du på udkig efter en omhyggelig, pålidelig og grundig havemand i og omkring Skive? Så er det Havemand Skive, du skal have fat i.

Firmaet er grundlagt af Jens Schrøder, der er selvlært havemand med en passion for havearbejde. Udover Jens Schrøder tæller firmaet udlærte anlægsgartnere og flere passionerede havefolk. Vi er altså et lille firma, og det betyder, at vi har tid og lejlighed til altid at tage os godt af vores kunder.

Når du bruger os som din havemand til forskellige former for haveservice, får du altid:

God service og personlig kontakt

En havemand, der er lydhør overfor dine ønsker og forventninger

Havearbejde udført omhyggeligt og grundigt

Tilfredshedsgaranti – vi forlader ikke din have, før du er helt tilfreds

Overholdelse af alle aftaler

Gode og konkurrencedygtige priser

HVAD KAN HAVEMAND SKIVE TILBYDE?

Vi tilbyder at udføre forefaldende havearbejde i din have, som fx klipning af hæk, trimning af kanter, omlægning af bede og terrasser, og beskæring af træer og buske.

Derudover tilbyder vi haveservice, som er en fast aftale om pasning af din have derhjemme eller ved sommerhuset. En sådan aftale kan fx omhandle: græsslåning og plænepleje, klipning af hæk samt lugning og pasning af bede og blomster.

Foruden alm. havearbejde kan vi tilbyde at udføre større opgaver for dig, som fx udgravning til en havedam eller til en nedgravet havetrampolin, fældning af træer, bortskaffelse af buske, fræsning af genstridige træstubbe, lægning af fliser eller opsætning af hegn.

Havemand Skive hjælper med beskæring af træ

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ HAVESERVICE

Vi tager meget gerne en indledende dialog med dig ift., hvad dine ønsker og behov er.

Herfra kan vi sammen finde den helt rette løsning, hvad end det er mindre eller større enkeltstående opgaver eller jævnlig haveservice. Sådan kan vi bedst kan udføre vores arbejde og levere de bedste resultater – med fokus på den enkelte kundes behov samt den gode dialog.

Kontakt os i dag, hvis du har brug for et pålideligt og kompetent firma til at stå for havearbejdet eller -service hos dig. Så finder vi en skarp pris til dig!

Kontakt MIG

FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD