Ring til os på 27 59 54 57

VI TILBYDER PROFESSIONEL ALGEBEHANDLING

Vi renser både terrasse, fliser og tag

IMG 5997 Kopi Scaled

ER DINE FLISER BLEVET GRIMME OG TRISTE AF FLISEPEST ELLER ALGER, SÅ ER DET HAVEMAND SKIVE, DU SKAL HAVE FAT I.

Vi kører ud til private boligejere og sommerhusejere i Skive og omegn, og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du skal have fjernet flisepest eller alger fra din terrasse eller flisegang – sikkert, effektivt og skånsomt.

Efter en professionel behandling vil dine fliser stå med samme flotte farve og glød, som da de blev lagt. Ønsker du et endnu bedre og mere varigt resultat, anbefaler vi en efterfølgende imprægnering af fliserne. Imprægneringen sikrer, at skidt og alger ikke så nemt kan binde til stenene.

RENSNING AF FLISER OG TERRASSER

Ved rensning af fliser for flisepest eller alger, sørger vi for, at fliserne først renses grundigt og herefter sprøjtes et sikkert og miljøgodkendt algemiddel på. Vi tilbyder også algebehandling af træ på træterrasser, hegn og udhæng.

3 E1655364189736
IMG 6092 Scaled

ALGEBEHANDLING AF TAG

Har du problemer med alger og mos på dit tag? Problemet forekommer hyppigst på husets nordside, hvor solen ikke kan bekæmpe mos og alger. Vi tilbyder en effektiv algebehandling af taget, så du igen kan få et flot og rent tag.

Vi behandler taget med et miljøgodkendt algemiddel, der stopper vækst af mos og alger

En professionelt udført algebehandling får ikke bare dit tag til at se pænt ud, det forlænger også tagets levetid – og derfor anbefaler vi algebehandling af taget med jævne mellemrum.

Når vi har algebehandlet dit tag, vil du som oftest kunne se resultatet med det samme, men ellers vil det tydeligt ses i løbet af få uger, efterhånden som midlet får bugt med alger og mos. Er dit tag meget hårdt angrebet af mos og alger, kan det være nødvendigt at behandle taget ad flere omgange.

KONTAKT OS FOR TILBUD PÅ FLISE- OG TAGBEHANDLING

Vi står klar til at hjælpe, så du kan få en flot terrasse, rene og smukke flisegange eller et rent tag. Ring eller skriv til os, så giver vi dig et tilbud på opgaven til en god pris – helt uforpligtende naturligvis.

Kontakt MIG

FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD